Jääseinämä, Sahajärven kansallispuisto

img_8280img_8284img_8258img_8245img_8269img_8273img_8263img_8262img_8267img_8278img_8288

Nämä kuvat on otettu Sahajärven kansallispuistosta Teijolta. Polun varrella on tuo yksi kohta, johon talvisin tulee tosi upea jääseinämä. Tällä kertaa aurinkokin paistoi nätisti, joten se antoi kivan lisän muutennkin näyttävään taideteokseen. Nyt seinämän edestä pystyi liikkumaan helposti, mutta joskus siinä on paljon jäätä, jolloin liikkuminen eteenpäin on vähän liukkaampaa… 🙂 Tänään kävin ystäväni kanssa myös Mathildedalin kansallispuistossa ja järven jää siellä oli aivan erityisen upean näköinen, kun plussakelit ovat sulattaneet lumen jään päältä ja jäljellä oli paksua kirkasta jäätä! Ehkä pitäisi mennä kameran kanssa sinne uudestaan.

Yritän nyt harrastaa tätä kirjoittamistakin enemmän. Välillä vaan tuntuu, että se ei suju niin luontevasti ja teksti on töksähtelevää, mutta toisaalta pienikin tekstinpätkä on kiva postauksessa ja mahdollisesti tulevaisuudessakin muistoihin palaaminen on antoisampaa.:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s