Teijon Kartano

img_6354img_6366OLYMPUS DIGITAL CAMERAimg_6339OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tässä on muutama viimekesäinen ja vähän vanhempikin kuva Teijon Kartanolta. Tuo kuva, missä on paviljonki on Teijon Masuunin etupihalta, mutta sekin on parin metrin päässä tosta kartanolta, joten ihan ympäristöön kuuluu ;). Tässä on nyt sekasin kuvia kahdelta kameralta ja täytyy sanoa, että ei tuo kuvien muokkailu aina tee kyllä hyvää kuville, hahah… Pitäiskö palata vanhaan kameraan jpg-kuviin… No, eiköhän toi editoiminenkin tasoitu pikkuhiljaa. Rakastan editoida kuvia ja siihen vierähtääkin helposti aikaa mulla. Mutta kuten kahdesta ensimmäisestä kuvasta näkyy, on jälki ehkä vähän liian editoitu, vaalea ja jopa tunnelmaton, mutta nuo ovatkin ensimmäisiä kuvia, kun olen muokannut lightroomilla, niin ehkä ihan ymmärrettävää? Hahah

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s