Beautiful Lecco

img_8865img_8873img_8871img_8867img_8880img_8878img_8862img_8879img_8890img_8892

Täällä on mennyt tosi hyvin! Perhe on todella mukava ja näkymät joka puolella ihan täydelliset, just sellaset mistä mä tykkään! Oon sitä mieltä, että editoimalla kuvista saa tehtyä tosi hyvännäköisiä, mutta täytyy sanoa, että noiden vuorten näkeminen luonnossa oli jotakin tosi paljon enemmän kuin mitä yksikään kuva on voinut mulle välittää! Näissäkin kuvissa tuntuu, että vuoret näyttää tosi etäisiltä, vaikka oikeasti ne on tosi lähellä.

Asia, jota rakastan myös ihan hirveästi on linnut ja joutsenet! Joutsenia tuntuu Suomessa olevan niin harvakseltaan… Tai niitä ei ehkä näe niin usein samoissa paikoissa, mutta täällä näyttää viihtyvän!

Perjantaina, kun saavuin Leccoon, yksi vuorista oli ns. tulessa. Vuorta kiersi sellainen tulirengas ja illalla se näytti todella hienolta. Lauantaina näin kodin ikkunasta, kun lentokoneet lensi vuoren ympärillä ja otti vettä tuosta Como-järvestä. Lentokoneet laskeutuivat siis veden päälle ja ”hörppäsi” vettä sisuksiinsa ja kuljetti sen sitten vuorille, jotta tuli sammuisi. Oli mielenkiintoista seurata lentokoneiden työskentelyä niin läheltä. En oo ennen tiennytkään, että tollaisia lentokoneita on olemassa… Mm. toisessa kuvassa voi nähdä savua vuoren ympärillä -se oli siis vuori, joka oli tulessa.

Tänään tapasin kaksi au pairia, walesilaisen tytön ja suomalaisen tytön. B:n kanssa käytiin cappuccinoilla ja istuttiin ulkona vaikka olikin melko kylmä, mutta tietenkin haluttiin nauttia kauniista päivästä! A:n kanssa käytiin myös kaakaolla ja paninilla. Kaakao oli muuten tosi paksua. Näytti siltä, että se oli sulatettua suklaata, mutta kai siinä muutakin oli, haha :D. Oli tosi kiva tavata B ja A! Tuntui, että juttelemista olisi voinut jatkaa ikuisuuksia! 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s