Only beauty around me

img_8908Tän kuvan otin Valmadreran keskustassa. Mun piti mennä italiankurssille, joka alkoi klo 14 ja lähdin kotoa klo 13. Löysin kurssipaikan 15.15, enkä sit enää kehdannu mennä tunnille. Noh, tulipahan pyörittyä sitten tuollakin ja nähtyä paikkoja. Maisemissa ei tietenkään valittamista :D. Mun olis nyt siis tarkoitus käydä italiankursseilla kolme kertaa viikossa: ma, ke ja to.

img_8912img_8915img_8919

No juuu, kyllä näitä kelpaa katsella! ♥

img_8925

Tätä tietä pitkin kävelin tänään Valmadrerasta Leccon keskustaan. Ei tosiaan ollut jalkakäytävää ja tie oli muutenkin kapea, mutta hyvin tuossa reunassakin loppujen lopuksi mahtui kävelemään.img_8927img_8937img_8941

Näin tänään taas B:n ja käytiin cappuccinoilla tässä ihanassa kahvilassa. Tosi ihanaa, kun B on tullut nyt kaks kertaa Leccoon ja ollaan nähty! Huomenna olis tarkoitus taas nähdä uusia ihmisiä! 🙂 Let’s keep it that way!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s