Kuluneiden päivien kuvia

img_9100Tää kuva on Varennasta, kun olin siellä Samanthan kanssa. Hahah, oon ihan ihastunut italialaisiin tuoleihin, joita käytetään ravintoloissa ja kahviloissa…img_8945Mun synttäripäivänä oli tällanen ihana kakku. Isovanhemmat tuli kylään illalla ja huuuuhh, oli kyllä tosi ihana ilta. ❤img_9410img_9430Nää joutsenkuvat otin Bobbio-laskettelureissun jälkeen, kun käveltiin Bethin kanssa Leccossa järven rannalla.img_9444Annin kanssa käytiin vähän jogurttijätskillä. Kävin tuolla uudestaan eilen ja ton valkoisen valkosuklaakastikkeen sijaan otin suklaakastiketta, joka sopi tuohon jogurttiin mun mielestä paremmin. Anni otti pistaasikastiketta. Lisäksi kipoissa on tuolla alla mansikoita ja Annilla brownieita.img_9439Italiassa on runsaat valikoimat kahviloissa ja myynnissä on paljon myös tosi pieniä leivonnaisia/ suupaloja.img_9757Bethin kanssa Monzassa cappuccinoilla.img_9922img_9923img_9926Beth vei mut keskiviikkona Monzaan yhteen maailman ihanimmista (okei maailman ihanimpaan) puistoon. ♥♥ Puisto oli tosi iso ja rauhallinen näin tammikussa, mutta ihmiset lisääntyy lämpimien kelien myötä. Puiston keskellä oli tuollanen tosi nätin värinen lampi, jonka yllä lensi lokkeja ja uiskenteli joutsenia ja hanhia. Pulut tietenkin oli tuttuun tapaansa paikalla myös! Lisäksi lammessa oli ihan jäätävän isoja (ainakin suomalaisen näkökulmasta) kaloja… En tiiä miten niihin olis pitänyt suhtautua… 😀 Suomessahan en oo tottunut näkemään mitään jättikaloja vedessä. Beth sanoi, että maaliskuussa lammessa oli myös paljon kilpikonnia! 😀 Hahahh, tänne aion ehdottomasti tulla uudestaan ja ottaa paljon kuvia ajan kanssa picnikkeilyn(???) ohessa.img_9931img_9941Monza.img_9953img_9956img_9949Nää kolme viimestä kuvaa on eiliseltä.Vietin tosiaan eilisen päivän Leccon keskustassa. Olin mm. kirjastossa, eri kahviloissa ja sitten kauppakeskus Meridianassa.

Yöllä musta tuntu, että oon tulossa kipeäksi, kun kurkku tuntui vähän siltä, mutta otin Buranaa keskellä yötä ja yritin saada unta. Aamulla olo olikin normaali ja lähdin juoksulenkille! Oon nyt ollut Italiassa kolme viikkoa ja tänään oli toinen kerta, kun kävin juoksemassa. Suomessa tein sitä viikossa varmaan neljä kertaa… 😀 Noooohh, täällä on kyllä tultu käveltyä joka paikkaan ja joka paikassa.

Juoksulenkin jälkeen tulin kotiin suihkuun ja lähdin samantien italiantunnille. Nyt oon taas kotona kirjottelemassa postausta ja odottelen muita saapuvaksi iltapäivällä.

2 kommenttia artikkeliin ”Kuluneiden päivien kuvia

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s