Bergamo, Italia

Olin Bergamossa Bethin ja Maryn kanssa viime sunnuntaina. Bergamo oli nätti kaupunki, mutta maisemat oli aika hyvin sumun peitossa! 😀 Aamupäivällä saavuttiin kaupunkiin ja katseltiin markkinoita. Beth ja Mary osti kermavaahtokaakaot, jonka jälkeen jatkettiin matkaa ylemmäs toiseen kaupunkiin pienellä kiskoilla kulkevalla junalla. Ylhäällä kierreltiin ja ostettiin tositosi hyvää gelatoa. Mulla oli makuina kanelilla maustettu jäätelö ja jäätelö, jossa oli mm. keksinmurusia…♥♥img_0010Tässä on tuo bussiasema yläkaupungista toiseen ylempään kerrokseen. Takasin tullessa tosin käveltiin alas, eikä ollut ollenkaan pitkä matka.img_0009img_0023Tästä näkee vähän tuota sumua. Ei kyllä haitannut ja jos tänne nyt uudestaankin menee, niin varmasti erilainen sää :D! img_0003img_0076img_0064img_0030img_0083img_0045img_0090Syötiin ylhäällä myös ravintolassa. Mä tilasin mozzarellaa ja lohta. Tuo mozzarella oli jännästi ikäänkuin vispattu vaahdoksi. Tosin mun annos oli kylmä, vaikka lämmin ateria ulkona syödessä olisi varmasti ollut parempi vaihtoehto ainakin tällaiselle vilukissalle. Beth otti pastaa ja Mary jotakin pastan kaltaista ja lihapullia. Ennen tilaamiamme ruokia saatiin pöytään kuitenkin pienet drinkit, leipää ja alkuruoaksi pienet kupit soppaa. Tilaamiemme ruokien jälkeen tarjoilija toi vielä erittäin hyvät mandariinisorbettimaiset jälkiruoat. Cappuccinojen tilaus olisi varmasti jätetty välistä, jos oltaisiin etukäteen tiedetty, että sieltä on tulossa vielä jälkiruoaksi pieniä leivonnaisia ja keksejä… Aika kallista oli syödä tuolla, mutta toisaalta tilaamiemme annosten lisäksi saatiin paljon muutakin syötävää ja tosi hyvää palvelua.img_0094img_0096img_9983img_9989Nää kuvat on sieltä markkinoilta/ torilta. Siellä myytiin ihan hirveästi erilaisia suklaita. Tuntui kuin olisi johonkin joulumarkkinoille mennyt. Tässä yllä on mm. suklaatyökaluja. Täytyy sanoa, että kaikki suklaat, fudget, keksit ja kaikki oli aseteltu erittäin herkullisen näköisesti esille… Torilta ostettiin meille mm. macaronsit.img_9994Bergamossa siis kierreltiin ilman suuria suunnitelmia. Käytiin muutamassa kirkossa ja vain yritettiin nähdä mahdollisimman paljon kaupunkia!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s