Lago di Garda, Italia

Vietettiin sateinen, mutta sitäkin muistorikkaampi viikonloppu Garda-järvellä Bethin, Maryn ja Jennin kanssa! 🙂img_0282img_0255img_0268img_0251img_0233img_0247img_0291img_0313img_0329img_0327Kahviteltiin tällaisessa tosi omaperäisen sisustuksen omaavassa kahvilassa.img_0243Okei, tää ravintola El Patio tarjosi maailman parasta paellaa! Paella sisälsi mm. mustekalaa, kanaa, kalmaria, simpukoita… Hintaan (15e/hlö!!) sisältyi alkupalaksi suolaista piirakkaa, makkaraa ja jonkin sortin wrappiin käärittyä lihaa, paella, juomat ja jälkiruoaksi otettiin kakkua ja jäätelöä. Ei meinattu päästä yli eikä ympäri tuon hinnan kanssa. Tosi edullista ja ennen kaikkea HERKULLISTA! Tunnelma ravintolassa oli ihanan rento. Suosittelen todellakin!img_0339Jälkiruoaksi olisi voinut valita mm. tämännäköisiä tiramisun kaltaisia jälkiruokia.img_0342Tässä the most delicious paella I’ve ever tasted!img_0368Beth oli lauantai-iltana sitä mieltä, että sunnuntai-aamuna panostetaan aamupalaan! Ja olihan se ihanaa syödä aamupalaa tyttöjen kanssa kaikessa rauhassa meidän värikkäässä pikku Bachi resortissa.  img_0360img_0372img_0373

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s