Venetsia, Italia

Vietettiin Venetsiassa tyttöjen kanssa lauantai, sunnuntai ja minä ja Beth vielä maanantai-aamukin. img_0661img_0664Sunnuntai alkoi aamupalalla pienessä kahvilassa cappuccinojen ja pienten makeiden aamupalojen nauttimisella. Italiassa noi sokeripussit on monesti tosi isoja ja jos niitä annetaan cappuccinon mukaan niin on tosi yleistä just, että niitä on siinä lautasella kaksikin, mutta usein sokeripussit on myös pienemmässä tai isommassa kulhossa, josta voi sitten valita mieleisensä sokerin ja niin monta pussia kuin kokee tarvitsevansa. img_0671Lähdettiin aamupalan jälkeen metsästämään meidän kondoliajelupaikkaa ja se löytyikin sitten melko pian. Odoteltiin pienellä aukiolla opastusta ja astuttiin veneeseen mukavan kolmihenkisen intialaisperheen kanssa. img_0700img_0698img_0727img_0759img_0726img_0751img_0760img_0763-2img_0714img_0740img_0741Kondoliajelu oli kyllä rahan arvoista! Beth oli siis varannut liput etukäteen netistä, joten se maksoi noin 25e/hlö. Paikan päältä se onkin sitten tietääkseni huomattavasti kalliimpaa. Kondoli liikkui tosi hiljaa lipuen ja oli ihanan hiljaista ajella keskellä Venetsian kanavia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s