Kuvakooste

IMG_0162Kävin kaakaolla muutama viikko sitten MDM-pasticceriassa. Täällä Italiassa kaakao on usein tosi paksua, lähes jogurttimaista, joten lusikalla on kätevä sitä lusia. Vaikka tykkäänkin tuosta paksusta versiosta, täytyy sanoa, että ostan usein myös automaattikoneesta kaakaota muutamalla kymmenellä sentillä. Automaatista ostettaessa muuten lähes kaikki on aina tose edullista verrattuna esimerkiksi Suomen hintoihin.IMG_0173img_0525Käytiin yks pvä myös pienessä sirkuksessa täällä Valmadrerassa.IMG_1210Hehehhh, tää on tuttu kakku mulle! Mutta tosiaan tein tätä suklaamoussejuustokakkua yks päivä jälkkäriks, kun mentiin isovanhemmille syömään spagettia ja simpukoita.IMG_1227IMG_1221IMG_1239IMG_1250IMG_1254IMG_1256Varennasta otettuja kuvia.img_20170216_151144_243Otin muutama viikko takaperin junan Varennaan Leccosta ja vietin siellä muutaman tunnin aurinkoisessa säässä. Varennassa ei tosiaan moni ravintola ole vielä auki, mutta pikkuhiljaapikkuhiljaa… Ostin kuitenkin jättikokoisen toastin yhdestä ravintolasta ja söin sen laiturilla istuen. ♥

dav

En tiedä, miks näiden kännykuvien alle ilmesty tämmönen kenttä, mutta anyway, tää lammaskuva on San Tomaso -vuorelta, jonne kiivettiin Bethin kanssa yks päivä aika pian sen jälkeen kun olin kiivennyt sinne ekaa kertaa. Sää oli taas ihanan keväinen ja just hyvä kiipeämiseen.

bty

Menin juoksulenkille yks päivä ensimmäisen tunnelin läpi, jonka jälkeen jatkoin juoksua taivasalla ja löysin pienen polun, joka johti ylös vuorelle. Kävelin vuorta ylöspäin ja maisemat oli huiput!

dav

 

img_1356Okkeyyy, tää on myös San Tomaso -vuorelta vähän muokatumpi kuva… Okeii käytän nimeä San Tomaso -vuori, vaikka en tiedä oikeaa nimeä, mutta kuitenkin San Tomaso -kirkko on kyseisellä vuorella! 😀

dav

Juoksulenkiltä napattu kuva.

img_20170211_213040_965Venetsian karnevaalit.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s