Villa Monastero, Varenna, Italia

Mentiin Bethin kanssa viime keskiviikkona naistenpäivänä Varennaan. Beth nappas mut Leccosta ja ajettiin siitä autolla Varennaan. Heti auton parkkeerattuamme näimme sisäänkäynnin tähän Villa Monasteroon ja ihmeteltiin, että mikäs siinä on. Oli tosi kiva yllätys, kun työntekijä huikkasi meille, että sisäänpääsy on ilmainen naisille! Tottakai mentiin ja otettiin ilo irti kauniista puutarhasta kauniina päivänä! Istahdettiin myös juomaan cappuccinot ja teet pienessä kahvilassa. Oli ihana istuskella auringonpaisteessa. Vihdoinkin täällä Italiassa tuntee lämpimän auringon. ♥ IMG_1765IMG_1769IMG_1770Se on aina yhtä ihanaa nähdä hedelmäpuita! Garda-järvellä näin ensimmäisen sitruunapuun Italiassa ja nyt täällä Varennassa oli myös näitä mandariineja(?)! Niin eteläinen meininki. 😀IMG_1771IMG_1779IMG_1786IMG_1789IMG_1794IMG_1797IMG_1803IMG_1804IMG_1814IMG_1824IMG_1828IMG_1830Tänään lauantaina olin Milanossa Kalifornialaisen Laurenin ja Australialaisen Hollyn kanssa! Vietettiin Milanossa päivä kävellen ja jutellen. Lounaaksi otin kasviskeittoa, joka oli tosi hyvää! Holly otti risottoa milanolaiseen tapaan ja sekin oli herkullista! Lounaan jälkeen ostettiin myös jäätelöt. Käväistiin muutamassa kaupassa ja aika pian sitten suunnattiin takaisin Leccoon. Milano on tosi ihana kaupunki ja Duomo on upea nähdä edes kerran elämässä, mutta mun makuun ihmisiä on tosi paljon ja siksi esimerkiksi shoppailut teen mielummin pienemmissä kaupungeissa… Ja muutenkin, jos pitäisi päivä jossakin viettää, niin Milano ei olisi ykkösenä listalla! 😀 Mutta joop, ehkä voisin yrittää tehdä kännykkäkuva-kuvakollaasia kuluneista päivistä jossain vaiheessa, kun kuvia sinnekin myös kertyy. 🙂

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s