Italialaisia juttuja

Päätin, että voisin kirjoittaa tänne blogiin muutamia juttuja, mihin kahden ja puolen kuukauden aikana olen kiinnittänyt huomiota :).IMG_1923♦ Junalippu tulee aktivoida ennen junaan astumista asemalla erillisessä aktivointimasiinassa.

♦ Monet kaupat ovat suljettuina lounastauon aikaan n. klo 12-15.

IMG_1924

♦ Lähes jokaisessa kahvilassa teetä tilatessa kuuma vesi tulee pienessä kannussa, josta voi itse kaataa kuppiin teetä. I love it! ♥♥♥

♦ Ainakin täällä Leccossa italialaiset on hulluina pyörilyyn! Pyöräilijät näyttää tosi ammattilaisilta värikkäine asuineen kaikkineen.

IMG_1931♦Italialaiset ovat toosi tyylikkäitä! Rakastan varsinkin vanhempia rouvia, jotka on tosi klassisen tyylikkäitä. ♥

♦ Kirkot ovat mahtavan upeita! 😀 Arkkitehtuurisesti ja koristeluineen.IMG_1956♦Jäätelö joo on törkeen hyvää, mutta kyllä Suomestakin saa tositosi hyvää jätskiä! Esimerkiksi Kolmen kaverin jäätelöt (paahdettu pekaanipähkinä ja kinuski on mun ihan lemppari) ja myös Pappagallo (molempia merkkejä myydään ihan ruokakaupoissa).

♦Tiet/ autoille tarkoitetut tiet ovat välillä TOSI kapeita. Huhhuuuh…IMG_1957♦ Pullovettä juodaan paljon. Itse otan mun veden hanasta ja se maistuu ihan vedeltä, mutta toki varmasti riippuu taloudesta ja paikkakunnasta, että missä on suositeltavaa juoda hanasta ja missä ei.

♦ Pähkinöitä myydään paljon hedelmäosastoilla kuoriensa sisällä. On muuten paljon parempia kuin valmiiksi avatut!IMG_1958♦ Kaakao on usein toosi paksua ja sitä saakin lusikoida suuhun kuin jogurttia. 😀

♦ Italia on kaunis.IMG_1959♦ Linnut Leccossa. ♥ Tykkään erityisesti joutsenista ja siitä, että niitä näkee aina kun haluaa.IMG_1960♦ Illallinen syödään myöhään. Arkena noin 19.30-20 ja viikonloppuisin helposti paljon myöhemmin.IMG_1964♦ Ruoka on hyvää. Tykkään varmaan kaikesta, mutta esimerkiksi ravioli (erityisesti liemessä), risotot, juustot ja paella on ollut tosi hyviä, mitä nyt oon ehtinyt syömään.IMG_1966

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s