Varenna with girls

Viime viikonloppuna lauantaina olin Varennassa Hollyn, Laurenin ja Monikan kanssa. Varenna on kyl tosi näppärä pikkukaupunki upeilla maisemilla. IMG_2138IMG_2139IMG_2141IMG_2143IMG_2145IMG_2146Tällä kertaa käytiin pyörähtämässä myös tällaisella nätillä rannalla.IMG_2147IMG_2160IMG_2161Nää kukat täällä Italiassa on ihan törkeen nättejä. Puun nimi on Magnolia.IMG_2163IMG_2164IMG_2168IMG_2170IMG_2174IMG_2182Syötiin Bar Molo -nimisessä ravintolassa ja tää mun piadina oli ihan TÖRKEEN hyvää! Ihanan pehmeää ja täyteläistä ja mehukasta ja herkullista jajajajjaa… Parempaa kuin olen syönyt Leccossa Biribossa (joka on siis erikoistunut piadineihin). Lisäksi tässä ravintolassa ei laskutettu ylimääräistä pöytiin tuoduista leivistä, eikä myöskään ollut muita kustannuksia kuin mitä tilattiin! 🙂 Suosittelen!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s