Pyöräilemässä

IMG_2205IMG_2209IMG_2212IMG_2213IMG_2214IMG_2215IMG_2216IMG_2221IMG_2229Otin viime keskiviikkona pyörän alle ja lähdin ajamaan järven reunaa pitkin kaunista puistokatua. Oli tosi jees ajaa pyörällä kävelyn sijaan, sillä pyöräillen näkee paikkoja ihan uudella tahdilla. Sää oli perfetto ja nautin todellakin rauhallisesta pyöräilystä itsekseni. Pyörän penkki oli kyllä vähän märkä, kun lähdin ajamaan ja housutki siinä kastui, mutta myös kuivui siinä pyöräillessä, joten kukaan ei nähnyt, hahahh :D! Ensi kerralla, kun lähden pyöräilemään, otan suunnaksi varmaankin Varennaan päin johtavan tien! 🙂 IMG_2236Tässä on kuva Valmadrerasta kirjaston läheltä. Istuskelen tässä kohtaa usein opiskelemassa italiaa, kun en halua mennä sisälle kirjastoon. Kirjasto on muutenkin kiinni klo 12-14 ja yleensä tulen tänne italiantunnin jälkeen, joten en edes voisi mennä heti kirjastoon. Mutta tässä on kiva syödä eväitä ja istua auringossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s