Spring walk in Milan

IMG_2237IMG_2239IMG_2249IMG_2251IMG_2254IMG_2255IMG_2256IMG_2260IMG_2261IMG_2262IMG_2263IMG_2265IMG_2266IMG_2268IMG_2269

Mun lauantai kului Milanossa neljän tytön kanssa kävellen ja viettäen laatuaikaa. Käveltiin siis juna-asemalta Navigliin, jossa on nätti joki keskellä kaupunkia. Lisäksi lauantai kun oli, niin siellä oli myös marketti. Matkalla Navigliin ohitettiin myös erittäin kaunis puisto kevätkukkasineen. Tykkäsin kävellä metron sijaan, koska sain nähdä taas uusia paikkoja ja puolia suurensuuresta Milanosta, mutta silti en vieläkään koe tuntevani Milanoa lähes ollenkaan… Ohitettiin myös Duomo tai oikeastaan käytiin näyttämässä se muutamalle tytölle ja siitä läheisyydestä napattiin yksi kahvila, jossa käytiin haukkaamassa nopeaa syötävää ja jatkettiin matkaa.

Naviglissa ostin Ruthin kanssa jäätelöä, jonka jälkeen liityttiin muiden tyttöjen seuraan taas. Istuttiin Sofa Garden -nimisessä baarissa ja palvelu oli tosi ystävällistä! Myös sisältä baari oli tosi rento ja siellä pystyy työskentelemään esimerkiksi tietokoneella helposti!

Illalla lähdettiin kävelemään takasin juna-asemalle päin, mutta vähän ennen mentiin vielä syömään yhteen pieneen ravintolaan, mutta tarjoilijallamme tuntui olevan vähän naaaaahh-päivä :D. Hahahhhh, mutta juu mun patonki oli kyllä hyvä!

Illalla otettiin sitten juna Milanon keskutasta takas Leccoon. Oli muuten hassua, kun juna-asema oli niin tyhjillään, kun oon tottunut sen olevan tosi ruuhkainen! Junassa myös mun yskä alkoi taas ärsyttämään vähän. Maanantaina tosiaan mulla ei lähtenyt ääntä ollenkaan ja mun piti vaan kuiskia. Siitä asti mulla on ollut kurkussa pieni kivuntunne jatkuvasti ja erityisesti nieltäessä ja eilen junassa siis se oli tosi inhottava. Mutta tänään vaikuttaa vähän paremmalta, joten toivon, että on menossa poispäin! 🙂

Tänään aamupäivällä lähdin kävelemään Leccoon yhdentoista aikaan ja tapasin siellä Elisen ja Laurenin KristalCafessa. Vietettiin mukavaa aikaa kahvilassa, jonka jälkeen mentiin vielä ostamaan jätskit! Illemmalla neljän jälkeen tapasin Elisan Malgratesta ja hänen kanssa mentiin tapaamaan muita ihmisiä ja huomasinkin pian olevani seurueessa, jossa meitä oli 11 henkilöä! TOSI mukavia ihmisiä kaikki!

Lähdettiinkin porukalla suuntaamaan yhteen jogurttipaikkaan, jossa saatiin itse koota jogurttijätskiannoksemme! Jogurttijätskiannokseen pystyi valita erimakuista jogurttijätskiä, täytteiksi esim. karkkeja, kastikkeita, hedelmiä…! Niin mulle sopiva paikka! Tiedänkin, missä tuun viettämään aikaa tulevaisuudessa…♥♥♥

Siirryttiin järven rannalle ja vähän ajan kuluttua mentiin viettämään iltaa Shamrock Irish pubiin Leccoon! Tosi mukava ilta ja opin vähän italialaisista käsieleistä ja vähän kaikesta. 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s