Piani d’Erna, Lecco

IMG_2315

IMG_2305

IMG_2318

IMG_2321

IMG_2333

IMG_2335

IMG_2341

IMG_2349

IMG_2346

IMG_2362

IMG_2363

IMG_2369

IMG_2374

IMG_2372

IMG_2379

IMG_2382

IMG_2378

IMG_2370

IMG_2386

Kiipeäminen/ käveleminen ylös Piani d’Erna -vuorelle oli todella upeaa, vaikkakin kävelin sinne vähän paineen alaisena. Aloitin kiipeämisen puoli neljältä iltapäivällä, jota ennen olin tietenkin kysynyt eräältä virkailijalta, että kuinka kauan kävely ylös keskimäärin kestää. Kaksi tuntia (KA) mulla sitten kestikin ylös. Otin vahingossa yhdessä vaiheessa pienen sivupolun, joka oli ihan jäätävän jyrkkä. Vähän aikaa jyrkkää rinnettä kavuttuani (oikeasti piti ottaa oksista kiinni ja harrastaa oikeaa kiipeilyä vähän aikaa) aloin miettimään, että olen varmaan vähän väärällä polulla, kun ihmisiä ei tule vastaan ja polku on lievästi sanottuna pikkiriikkisen jyrkkä. 😀

Ylös huipulle saavuin kuitenkin puoli kuudelta. Otin muutamat pikaiset kuvat ylhäällä, jonka jälkeen suuntasinkin hyvin nopeasti hissille, sillä viimeinen lähtö oli kello kuusi illalla. Olin kyllä valmistautunut laskeutumaan myös alas vuorta, mutta hyvä että otin hissin alas, niin oli kiva sitten ilta-auringossa kävellä takaisin Leccoon ja Malgrate-gelaton jälkeen kotiin.

Tänään olin italiantunnilla, jonka jälkeen otin pyörän ja lähdin pyöräilemään Bellagioon päin kahden tunnelin läpi ja pian pysähdyin lähelle pientä kaunista vesiputous kohtaa kameroineni. Kuvia tältä päivältä tulossa piakkoin! 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s