Konditoria Café Briossi, Helsinki, kahvilavinkki

IMG_5990IMG_6542IMG_6626IMG_5955IMG_5985IMG_6593IMG_5961Jos kaipaa tunnelmallista kahvilaa Helsingin keskustassa, Kalevankadun Briossi on todellinen helmi.

Lounaaksi suosittelen jokirapu-fetasalaattia, johon kuuluu talossa itse tehty herkullinen leipä. (Niitä voi myös ostaa kotiin vietäväksi.)

Aamiaislautanen on myös runsas ja pientä lisämaksua vastaan tavallisen kahvin voi vaihtaa esimerkiksi latteen tai cappuccinoon.

Täytettyjä leipiä löytyy laaja valikoima ja oikeastaan niissä ei voi mennä pieleen, valitsi minkä tahansa. Täytevaihtoehtoja löytyy: mozzarella, vuohenjuusto, kana, kinkku-juusto… Ja tietenkin kaikki leivät ovat paikan päällä leivottuja. Myös esimerkiksi mozzarella-parilaleivän väliin tuleva tomaattipohjainen levite on made by Briossin väki.

Jos makeanhammasta kolottaa, niin erityisesti kaikki pullat rahka ja marjatäytteillä maistuvat. Ja nimikkopulla Briossi, eihän sitä kannata Briossissa käydessä ohittaa.

Briossista löydät varmasti haluamasi ja mikä parasta, valikoima myös vaihtuu perusrunkovalikoiman ympärillä, joten aina löytyy jotakin uutta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s